Lotana bv


Slachterijstraat 3 i 2260 Westerlo
014 84 84 64 Klik om te bellen

* Zeer uitgebreid assortiment aan goedkope prijzen
* Snelle leveringen
* Vriendelijke klantenhulp

Over Lotana bv

Lotana is een Belgisch speelgoedbedrijf dat werd opgericht door Tim Schoors en Marjolijn Van Mellaerts. Je kan er terecht om gezelschapsspellen, speelgoed, puzzels, knutselmateriaal en Mini Loco te kopen. De oprichters zijn al sinds 2008 actief in de speelgoedbranche.

Het volledige assortiment is te raadplegen op de gebruiksvriendelijke website: www.lotana.be. Online bestellen en betalen is eenvoudig (ook vanuit het buitenland). Bestellingen kunnen afgehaald worden in Westerlo. Aan huis leveren is mogelijk voor alle landen die tot de Europese Unie behoren.

Lotana is ontstaan vanuit de grote passie van de oprichters om bordspellen te spelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Lotana gespecialiseerd is gezelschapsspellen. Naast grote merken zoals 999 games, White Goblin Games, Fantasy Flight Games, Stonemaier Games, CMON, Z-Man, Smart Games,... is er ook een ruim aanbod aan minder bekende pareltjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spellen van HABA, Beleduc, Geronimo Games, Tactic of Matagot.

Het aanbod van gezelschapsspellen is enorm. Je ontdekt er kinderspellen, familiespellen, partyspellen en ook erg veel strategische spellen voor volwassenen zoals War games, miniaturenspellen, Dugeon & Dragons en Star Wars.

Erg handig is het ook dat je meteen gepaste beschermhoesjes kan aankopen om de kaarten van je spel te beschermen tegen krassen en vettige vingers.

De spelmechanismen die klanten het meest prijzen in de collectie zijn: worker placement, deckbuilding, dicebuilding, resource management, set collection, Roll & Write en Flip & Write.

Bijzonder is ook de waaier aan educatieve spellen. Deze kunnen ingezet worden om op een leuke manier te leren. Handig voor thuis, voor in de klas of voor in de collectie van de spelotheek. Coachingkaarten helpen je om inzicht in jezelf te krijgen en om drempels te overwinnen. Die zijn nuttig voor zelfinzicht, voor coaching sessies en voor teambuilding activiteiten.

Op de klantendienst worden vragen niet geschuwd. Heb je twijfels of wil je iets weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij leveren plezier aan huis

Foto's

Logo Lotana

Lotana bv in het kort

Soorten speelgoed

Bordspellen
Buitenspeelgoed
Denkspellen
Educatief spelmateriaal
Familiespellen
Hobby artikelen
Houten speelgoed
Puzzels

Gericht op

Consumenten
Onderwijs
Zorgsector

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Certificeringen

Lid van SafeShops

Onze locatie

Lotana bv


Slachterijstraat 3 i 2260 Westerlo
014 84 84 64 Klik om te bellen